CHINNY

CHINNY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 69 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinny. Meer weten? Ontdek meer

2 mei 2022 om 19:06 Koud geen sambal.weinig vlees bij moksi meti
31 dec 2021 om 19:24 Was heel lekker beetje lauw
31 dec 2021 om 15:00 Soep niet warm, smaakloos en kip van het broodje was super droog!! Ook de casave was taai!!
17 dec 2021 om 14:40 Meer dan een uur gewacht.. alles was koud
25 nov 2021 om 16:31 Geen peper. Sambal bij roti of tilo. Beetje smaakloos vond ik de roti eerste keer hier maar niet meer Surinaamse roti zonder smaak nee sorry
4 nov 2021 om 15:39 Hele late bezorging..
16 okt 2021 om 9:29 heerlijk en precies op tijd. perfect
14 okt 2021 om 14:31 Besteld rond 10.00 uur voor bezorging om 12.15 deze werd pas om 13.00 uur bezorgd!!!
25 sep 2021 om 15:47 3 min na bevestiging vd bestelling gebeld om te annuleren ivm megalange bezorgtijd. Maar dit kon al niet meer volgens Chilly’s. ANDERHALF UUR LATER stond de bezorger voor de deur. Ik was er niet, zoals ik al meteen had aangegeven! Ik voel me genaaid!
7 jul 2021 om 20:27 Super lekker! volgende keer bestel ik een grotere saoto! :D