CHINNY

CHINNY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 76 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinny. Meer weten? Ontdek meer

10 sep 2022 om 21:35 Te weinig sambal bij roti gevoegd, roti had weinig smaak. Pom te zoet. Op broodjes erg weinig sambal.
9 sep 2022 om 14:38 Broodjes zijn goed en lekker, maar het werd een half uur te laat bezorgd terwijl ik ruim van tevoren besteld had.
15 aug 2022 om 13:00 Delivery time is too long. The food was great and very good but I could have done without the cabbage.
13 aug 2022 om 14:56 Heel lekker maar als je soep besteld verwacht ik wel dat er een lepel bij zit.
29 jul 2022 om 15:20 Altijd lekker en snelle bezorging
23 jun 2022 om 17:47 Perfect
2 mei 2022 om 19:06 Koud geen sambal.weinig vlees bij moksi meti
31 dec 2021 om 19:24 Was heel lekker beetje lauw
31 dec 2021 om 15:00 Soep niet warm, smaakloos en kip van het broodje was super droog!! Ook de casave was taai!!
17 dec 2021 om 14:40 Meer dan een uur gewacht.. alles was koud
25 nov 2021 om 16:31 Geen peper. Sambal bij roti of tilo. Beetje smaakloos vond ik de roti eerste keer hier maar niet meer Surinaamse roti zonder smaak nee sorry
4 nov 2021 om 15:39 Hele late bezorging..