CHINNY

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 83 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinny. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 20:27 gewoon lekker en goed. prijs/kwaliteit dik in orde
26 jan 2023 om 17:23 Het eten is hërlijk..De eerste keer was ik al te spreken over het eten en de netheid!
22 jan 2023 om 10:43 absoluut waardeloos, smakeloos, overcooked, niet vers zelden iets gegeten waar zo weinig aandacht/ liefde is besteed. gewoon een aanfluiting!!!!
24 nov 2022 om 14:54 Bezorging duurde half uur langer als verwacht. Restaurant gaf de schuld aan thuisbezorgd maar toen ik de bezorger sprak zei hij dat hij ook al 25 minuten zat te wachten
28 okt 2022 om 22:31 Slechte eten tjauwmin en was rubber
10 sep 2022 om 21:35 Te weinig sambal bij roti gevoegd, roti had weinig smaak. Pom te zoet. Op broodjes erg weinig sambal.
9 sep 2022 om 14:38 Broodjes zijn goed en lekker, maar het werd een half uur te laat bezorgd terwijl ik ruim van tevoren besteld had.
15 aug 2022 om 13:00 Delivery time is too long. The food was great and very good but I could have done without the cabbage.
13 aug 2022 om 14:56 Heel lekker maar als je soep besteld verwacht ik wel dat er een lepel bij zit.
29 jul 2022 om 15:20 Altijd lekker en snelle bezorging
23 jun 2022 om 17:47 Perfect
2 mei 2022 om 19:06 Koud geen sambal.weinig vlees bij moksi meti